Despre La Scoica Land Ballroom

La Scoica Ballroom Mamaia este o locatie exclusivista dedicata evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Amplasat pe malul lacului Siutghiol, intr-un cadru natural idilic, La Scoica Ballroom Mamaia este intotdeauna alegerea celor care vor sa transpuna o poveste magica in evenimentul pe care il organizeaza.

FILOSOFIA NOASTRA

Intreaga echipa a La Scoica Ballroom Mamaia se straduieste ca fiecare eveniment sa iasa cel mai frumos eveniment din lume prin crearea unei experiente unice, prin servicii de cea mai inalta calitate, preparate exceptional de gustoase si o ambianta absolut regala. Chiar daca pentru unii suna prea ambitios, pentru noi, evenimentul perfect nu este doar o posibilitate, ci un garantie. Ne ambitionam sa avem o dezvoltare continua, sa evoluam si sa invatam de la fiecare eveniment detaliile care ne ajuta sa atingem cele mai inalte standarde in organizarea evenimentelor festive. Asa ca noi, staff-ul La Scoica Ballroom, adaugam mereu putina sare, piper, dragoste, pasiune, loialitate si responsabilitate in tot ceea ce facem.

LA SCOICA GRAND BALLROOM

La Scoica Grand Ballroom Mamaia este una din cele mai exclusiviste locatii din Romania dedicata evenimentelor festive. Cu un design arhitectural spectaculos in forma de vapor si finisaje luxoase, La Scoica Grand Ballroom Mamaia propune o experienta inedita in organizarea de evenimente festive. Structurat pe doua niveluri, ballroom-ul are o capacitate totala de 800 de persoane.

La exterior, 1500 de metri patrati de spatii frumos amenajate intregesc atmosfera speciala a evenimentului dumneavoastra: fantana arteziana, intrarea iluminata de torte, piscina, curtea interioara cu vegetatie superba si faleza de pe malul lacului, toate creeaza un cadru exclusivist, incomparabil cu o alta locatie de acelasi gen din Romania.

Oportunitatea de a personaliza evenimentul prin alegerea luminilor si a decorurilor, a preparatelor culinare si a modului de dispunere a meselor ne poate ajuta sa organizam evenimente unice care sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Alegand La Scoica Ballroom Mamaia, orice vis poate fi transpus in realitate!

PERSONALIZARE

Facilitati de Prima Clasa: un design arhitectural impresionant si decoruri interioare si exterioare luxoase. Staff-ul La Scoica Ballroom Mamaia este dedicat in intregime satisfacerii cerintelor invitatilor si tind sa atinga intotdeauna cele mai inalte standarde. Manageri din departamentul Food & Catering si maestrii bucatari servesc mereu cele mai inovative si delicioase preparate.

Flexibilitatea si promptitudinea echipei noastre va ofera posibilitatea de a personaliza fiecare aspect al evenimentului dumneavoastra, de la decor pana la meniu, obtinand astfel evenimentul la care visati.

DIMENSIUNE SI CAPACITATE

Salonul este impartit pe doua etaje

  • Capacitatea maxima la parter : 430 de persoane
  • Dimensiune parter: 860 metri patrati utili (41m x 21m)
  • Marime scena parter: 72 metri patrati (12m x 6m)
  • Capacitatea maxima la etaj : 370 de persoane
  • Dimensiune etaj: 560 m2 utili (41m x 21m)
  • Marime scena etaj: 60 m2 (12m x 5m)

ARANJAMENTUL MESELOR

Aranjamentul meselor poate varia in functie de numarul de persoane si de cererea dumneavoastra. Impreuna cu echipa de organizatori puteti stabili dispunerea meselor care va avantajeaza in functie de numarul de persoane invitate, astfel incat sa rezulte un aranjament si o ambianta armonioasa.

Sus