Restaurantul LA SCOICA prin natura sa, si-a creat un renume si un standard in oras atat in materie de bucatarie, cat si prin calitatea serviciilor. Iar cand vorbim de calitatea serviciilor inevitabil descriem calitatea personalului foarte bine calificat intr-un domeniu unde se cere impecabilul.

BUCATARI

La o discutie intre prieteni orice subiect deschis despre mancare ajunge pe masa. Dar nu orice masa. Bucatarii nostrii gatesc toate preparatele LA SCOICA exclusiv la comanda pentru a asigura mentinerea proprietatilor, aromelor si prospetimea ingredientelor care fac parte din produsul final.

OSPATARI

In universul restaurantelor parerie clientilor sunt foarte importante si foarte expuse in comparatie cu alte domenii. De aceea punem foarte mare accent pe profesionalismul personalului nostru in orice subdomeniu (bucatarie, ospatarie, delivery) pentru ca la masa in fata oaspetilor, ei reprezinta LA SCOICA.

DELIVERY

Esti o persoana activa si iti place idea sa fii tot timpul in miscare? Aplica pentru un post in echipa noastra din “Programul Delivery”. Urmeaza pasii de mai jos.

Receptionera

La Scoica te invita sa te alaturi celei mai bune echipe din industria ospitalitatii. Daca esti o persoana mereu pozitiva si vrei sa lucrezi alaturi de o echipa de profesionisti, atunci urmeaza pasii de mai jos.

Camerista

Hotel La Scoica cauta adevarati Profesionisti, Ambasadori ai Ospitalitatii, cu atitudine pozitiva, atentie la detalii, pasiune pentru lucrul bine făcut si dorinta de a excela.

Daca ai experienta intr-unu din aceste domenii trimite CV-ul tau in format PDF sau Word la adresa de email restaurant@lascoica.ro sau tel: 0726 726 422
Sus