MAMAIA & CONSTANTA

Cluburile din Mamaia Nord

Una dintre cele mai renumite zone de pe litoralul romanesc, zona cluburilor de noapte din Mamaia Nord, se afla la aproximativ 2 kilometri de complexul La Scoica Land Mamaia. Cele mai renumite cluburi de Romania isi muta in fiecare vara resedinta pe plajele statiunii, iar daca iubesti distractia, acesta este locul pe care nu trebuie sa il ratezi.

Aqua Magic

Situat in zona de sud a statiunii Mamaia, parcul acvatic Aqua Magic ofera in fiecare sezon estival distractie la cote maxime, turistii putand-se bucura de tobogane variate si multa adrenalina. In parcul Aqua Magic, puteti petrece o zi de neuitat impreuna cu prietenii sau familia in zone special amenajate pentru copii si adulti.

Satul de vacanta

Satul de Vacanta este destinatia de distractie care nu trebuie ocolita atunci cand vizitati statiunea Mamaia. Situat in zona de sud a statiunii, Satul de Vacanta curpinde un parc de distractii, zona de shopping si terase.Telegondola

O alta atractie a statiunii Mamaia este Telegondola. Va puteti imbarca din cele doua statii, prima aflata in zona Perla, iar cea de-a doua in zona Cazinoului din Mamaia. De la inaltimea telegondolei puteti admira Constanta, statiunea Mamaia, lacul Siutghiol si Marea Neagra. In 8 minute veti calatori in deplina siguranta deasupra statiunii Mamaia, la o inaltime de aproximativ 50 de metri – o experienta pe care nu trebuie sa o ratati!

Delfinariul

Delfinariul din Constanta reprezinta singurul muzeu de acest gen tin tara. In amfiteatrul cu piscina si in bazinul acoperit se organizeaza demonstratii cu delfini, lei de mare si pinguini. Nu ratati un spectacol potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti.


Cazinoul din Constanta

Cazinoul din Constanta este emblema orasului! Amplasat pe faleza orasului, Cazinoul "vegheaza" tarmul Marii Negre de peste 130 de ani. In ciuda starii avansate de degradare in care se gaseste astazi, Cazinoul continua sa se faca remarcat prin frumusetea sa unica, asa ca nu trebuie sa lipseasca nici din colectia ta de poze de vacanta.

Acvariul din Constanta

Acvariul din Constanta este amplasat pe malul marii, chiar in fata Cazinoului. Inaugurat pe data de 1 mai 1958, Acvariul din Constanta a fost pentru o lunga perioada de timp singurul acvariu din Romania. In interior veti descoperi parti minunate din viata subacvatica, asa ca merita sa il vizitati.
Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Constanta

Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta este un obiectiv turistic impresionant situat in Centru Vechi al orasului. Institutia se mandreste cu un patrimoniu format din peste 430.000 de obiecte care dateaza din paleolitic pana in epoca moderna si este al doilea muzeu dedicat istoriei romanesti, dupa cel din Bucuresti. Printre exponatele sale se regasesc obiecte cu valoare inestimabila, raritati si piese unicat care merita admirate cel putin odata.

Moscheea Carol I Constanta

Centrul istoric al Constantei se mandreste cu principalul edificiu musulman din tara. Moscheea a fost ridicata intre anii 1910 și 1913 la initiativa regelui Carol I si este unul dintre cele mai frumoase monumente arhitectonice din Romania. Sala interioara si minaretul, turnul inalt de 47 de metri, sunt elementele arhitecturale unice pe care merita sa le descoperiti. Cele 140 de trepte ale turnului va conduc catre un peisaj minunat asupra orasului si a Marii Negre.

Piata Ovidiu

Centrul zonei istorice a Constantei, Piata Ovidiu reprezinta un spatiu dedicat relaxarii si socializarii. Atat in sezonul estival, cat si in extrasezon, piata se transforma adesea intr-un spatiu dedicat concertelor, festivalurilor culinare, expozitiilor, targurilor, competitiilor sportive, manifestatiilor culturale, proiectiilor de filme, etc.

Portul Turistic Tomis Constanta

Portul turistic Tomis si-a castigat renumele in randul turistilor si a localnicilor prin aerul cosmopolit pe care il afiseaza. Zecile de restaurante disponibile, zgomotul valurilor si mirosul marii induc o stare de relaxare cu aer de vacanta. De asemenea, portul va ofera posibilitatea sa va bucurati de plimbari cu ambarcatiuni de agrement. Nu uita să il incluzi si tu pe lista obiectivelor de vizitat in Constanta.

Sus