SCOICA LAND

PLAJA PRIVATA

Plaja privata din cadrul Complexului La Scoica Land Mamaia este amenajata pe malul lacului si are o capacitate de aproximativ 200 de sezlonguri si baldachine. Turistii cazati in cadrul hotelului beneficiaza de acces si sezlong gratuit pe plaja privata a complexului, refugiul perfect pentru relaxare si bai de soare intr-un cadru natural frumos si linistit.

BAZA NAUTICA SI DEBARCADER

La Scoica Land Mamaia ofera tuturor celor care iubesc sporturile acvatice posibilitatea de a se bucura de pasiunea lor chiar in incinta complexului. Baza nautica La Scoica Land Mamaia le ofera atat ambarcatiuni fara motor (hidrobicicleta, kayak, barca, surf), cat si ambarcatiuni cu motor (ski-jet, barca, catamaran).

 

THE LAND OF KIDS

The Land of Kids este un univers magic dedicat celor mici! 300m² de veselie in care leaganele, jucariile si elementele de escaladare sunt singurele griji ale celor mici. Toata distractia este atent supravegheata de personalul nostru atestat, astfel incat copiii se pot juca in siguranta, iar dumneavoastra va puteti bucura de relaxare fara griji.

 
Sus