Despre Hotel La Scoica Land

Construit in anul 2006, Complexul Hotelier La Scoica Land 3*** a fost conceput sa va ofere o experienta de vacanta completa. Amplasat in Mamaia Nord, intre lacul Siutghiol si Marea Neagra, Complexul Hotelier La Scoica Land va ofera ocazia sa va petreceti timpul liber intr-un mod relaxat si placut, imbinand complexitatea si calitatea serviciilor oferite cu frumusetea si naturalețea zonei.

Cele 45 de camere ale hotelului La Scoica Land Mamaia au vedere spre lac si va ofera o panorama spectaculoasa, mai ales in serile in care soarele apune peste apa linistita. Toate spatiile de cazare au fost gandite sa va ofere relaxarea si confortul atat de necesare in escapadele dumneavoastra la malul marii.

Pe langa hotel, Complexul turistic La Scoica Land mai dispune de restaurant, ballroom cu o capacitate de 1000 de locuri, terase pe malul lacului, debarcader, baza nautica, plaja privata pe malul lacului, scena de spectacole, locuri de joaca pentru copii, pe scurt: toate facilitatile pentru vacanta dumneavoastra de vis.

PLAJA PRIVATA SI BAZA NAUTICA

Cu o suprafata de 1000 m², plaja privata amenajata pe malul lacului are o capacitate de aproximativ 200 de sezlonguri si baldachine si reprezinta refugiul perfect pentru cei care iubesc relaxarea si baile de soare.

Cei pasionati de sporturi acvatice se pot bucura de facilitatile bazei nautice din cadrul complexului La Scoica Land Mamaia. Aceasta le ofera atat ambarcatiuni fara motor (kayak si hidrobicicleta), cat si ambarcatiuni cu motor (ski-jet, barca, catamaran). De asemenea le ofera sporturi nautice (ski nautic si wakeboarding).

Unde suntem localizati

Complexul Hotelier La Scoica Land Mamaia este localizat pe Bulevardul Mamaia Nord 34, pe malul lacului Siutghiol, la 200 de metri de malul marii. Complexul Hotelier La Scoica Land are localizarea perfecta pentru sejurul dumneavoastra. Sunteti aproape de toate atractiile, dar veti beneficia de linistea unui loc retras, minunat, care pare ca nu face parte din lumea inconjuratoare.


CUM SA AJUNGI LA NOI

Cum sa ajungi de la Bucuresti

De pe autostrada A2, la bifurcatia de la km 212 tineti dreapta spre autostrada A4, iar apoi faceti dreapta spre Constanta. (Iesiti in dreptul show-room-ului Toyota).

Urmati Bd I.C. Bratianu, E60, pentru 3 km pana la primul sens giratoriu la care faceti stanga spre DN3.

Mergeti inainte pentru 150 m, iar la sensul giarotoriu faceti stanga la a 3-a iesire si urmati Bd. Aurel Vlaicu DN3 pana ajungeti la sensul giratoriu de la intrarea in statiunea Mamaia.

Traversati Statiunea Mamaia, iar la iesire, dupa aproximativ 2 km, pe partea stanga gasiti Complexul La Scoica Land Mamaia.

Cum sa ajungi de la Mangalia/Eforie

Intrati in Constanta pe DN39/E87 in dreptul show-room Skoda si mergeti inainte pe Bd 1 Mai pentru circa 5 km.

Urmati Bd 1 Dec 1918 si apoi pe Bd Al Lapusneanu pana la capatul orasului Constanta spre Statiunea Mamaia. La sensul giratoriu de la intrarea in statiunea Mamaia mergeti inainte.

Traversati Statiunea Mamaia, iar la iesire dupa cca 2 km pe partea stanga gasiti Complexul La Scoica Land.


Sus