Restaurant

Despre

Meniu

Galerie

Despre Restaurantul La Scoica Land

Inaugurat pe 5 Aprilie 2006, Restaurantul La Scoica Land Mamaia continua traditia restaurantului La Scoica Constanta care inca din 3 Noiembrie 1997 ofera constantenilor o experienta culinara delicioasa.

Restaurantul La Scoica Land a fost punctul de plecare pentru amplul complex turistic existent in prezent pe malul lacului Siutghiol, in zona de nord a statiunii Mamaia.

Un melanj apetisant de gusturi si bucatarii, meniul Restaurantului La Scoica Land Mamaia va propune o imbinare perfecta intre preparatele traditionale romanesti, mancarurile cu specific italienesc si deliciile pescaresti autohtone si internationale.

Gatim cu pasiune si va servim cu bucurie intr-un decor frumos! De aceea, momentele petrecute in restaurantul La Soica Land Mamaia sunt o incantare pentru toate simturile.

Restaurantul impreuna cu terasele din jurul sau formeaza un ansamblu spectaculos care va ofera diferite stiluri de amenajarea menite sa va induca o stare de bine. Terasa cu flori, terasa pe nisip, aleea cu foisoare sau corabia, fiecare dintre ele va gazdui intr-un decor special momentele de buna dispozitie alaturi de prieteni si familie.

Doriti sa va relaxati in restaurantul nostru si sunteti cu copiii? Nicio grija! Nu va trebui sa ii lasati acasa cu bona sau bunica, ci ii puteti lua cu dumneavoastra. The Land of Kids a fost special amenajat pentru linistea dumneavoastra si pentru bucuria lor. 300m² de veselie in care leaganele, jucariile si elementele de escaladare sunt singura grija a celor mici! Toata distractia este atent supravegheata de personalul nostru atestat, astfel incat copiii se pot juca in siguranta, iar dumneavoastra va puteti bucura de relaxare.

Sus